Божий планер — альбатрос

Июн 5 • Нашим детям • 539 Просмотров • Комментарии к записи Божий планер — альбатрос отключены

GD Star Rating
loading...

Божий планер — альбатрос

Ми з вами вже читали про орла, що живе в горах. Йому необхідні дуже сильні крила для польотів від його житла на високій скелі до землі і навпаки. Господь дав орлу крила не тільки широкі, але й міцні. Такі довгі і широкі крила необхідні орлу для того, щоб він міг швидко злітати до свого гнізда, розташованого на великій висоті. Господь також дав орлу сильні м’язи, необхідні для змахування такими важкими крилами для польотів у піднебесся.  Але птах — альбатрос , з яким ми збираємося зараз познайомитися, зовсім не схожий на орла. Господь зробив його крила зовсім іншими.

    Цей птах називається АЛЬБАТРОС. Він живе на березі океану. Це гігантських розмірів чайка. Оскільки їй не потрібно летіти до гнізда, розташованого високо в горах, як орлу, їй не потрібні широкі сильні крила для стомлюючих злетів. Альбатрос, скоріше, пливучи по повітрю птах, подібний до планера. Він може пролетіти півтора кілометра, пливучи по повітрю і зробивши при цьому усього кілька змахів крилами!

    Як це можливо? Альбатрос не докладає багато зусиль під час польоту, як орел, а вміло використовує теплу повітряну течію, яка випаровується з поверхні океану. Саме вона і несе птаха в повітрі! Він просто пливе на хвилях повітряного потоку, майже не змахуючи крилами.

Так, це, безсумнівно, Б О Ж И Й    П Л А Н Е Р, створений з дуже і дуже довгими крилами, які іноді досягають 3,5 метрів від краю до краю в розправленому вигляді. Вони дуже вузькі і не такі великі і важкі, як в орла. Така форма крил і дає можливість птахові пливти за вітром подібно до планера!

Можливо, ви в школі вивчали, що тепле повітря піднімається вгору. Але ж тато – альбатрос і мама – альбатрос не ходили до школи! Звідки ж вони це знають? Господь закладав цю інформацію прямо в їхню голову при творінні. Цей дивний птах, знаючи, що тепле повітря піднімається вгору, просто літає в пошуках цього теплого повітря. Потім, з розпростертими крилами, він розташовується навпроти цього потоку теплого повітря і ширяє, дозволяючи повітрю нести його за вітром. Він ніби піднімається по ескалатору чи на ліфті, який несе його дуже високо.

Цей потік теплого повітря несе альбатроса не тільки вгору, але і вперед на великі відстані, до нового місця океану, де птах може знайти більше риби. Альбатрос «сходить з ескалатора»(чи «виходить з ліфта»), вилетівши за межі потоку теплого повітря, і зразу ж опиняється в межах володіння холодного повітря, що завжди опускається вниз. Завдяки холодному повітрю альбатрос може швидко опинитися внизу, щоб знову розпочати підйом завдяки теплій течії повітря. Господь вклав у альбатроса знання про те, що холодне повітря завжди опускається вниз, тому птах спрямовує свій рух униз у пошуках риби, яка послужить йому добрим обідом.

Протягом усього дня альбатрос літає то вниз, то вгору, вибираючи потрібний потік повітря, щоб зловити щось на обід. І весь цей час птаху майже не доводиться змахувати крилами. Насправді, альбатрос ніколи не зміг би вижити, якби його життя залежало від сили його крил, тому що м’язи на його крилах дуже слабкі. Якби Господь створив альбатроса із широкими і сильними крилами, подібно до орла, бідний птах не міг би ловити рибу на льоту, тому що крила з такими сильними м’язами були б занадто важкими для таких польотів.

Ні, Господь створив альбатроса так, щоб птах міг ширяти в повітрі і пливти подібно до планера. Господь створив альбатроса так, щоб йому не доводилося витрачати багато сил для польоту. Він пролітає півтора кілометра, зробивши при цьому всього декілька змахів крилами. Який контраст з колібрі, яка робить вісімдесят змахів крилами за секунду! Колібрі необхідно зупинятися у повітрі і перебувати у такому стані деякий час, а це вимагає від неї дуже великих витрат енергії.

Якими ж різними створив Господь усіх птахів! І кожен із них – особливий і неповторний. Таким же чином Господь створив і людей: кожен є особливим і неповторним, а тому кожен вартий того, щоб про нього піклувалися і навіть вмирали за нього. Саме це зробив Бог, коли послав Свого Сина, Господа Ісуса Христа, на землю – щоб Він віддав Своє життя за гріхи всіх людей. Він був безгрішний, але вмер на хресті за нас. Однак Він воскрес із мертвих, щоб довести, що Він є Бог!

Тепер кожний, хто повірить і скаже: «ІСУС ПОМЕР ЗА МЕНЕ», отримає прощення гріхів і одного чудового дня потрапить на Небеса, щоб жити з Ним вічно! Божа сила і Його турбота дивні, коли ми дивимося на Нього як на Творця, але ця сила і турбота ще більш дивні, коли ми дивимося на Нього як на СПАСИТЕЛЯ.

Я бажаю, щоб ви по вірі поставили своє ім’я в цю обіцянку, яку Він дав особисто вам…

«Так – бо БОГ полюбив______________(Лєну…), що ВІДДАВ СИНА СВОГО ОДНОРОДЖЕНОГО, щоб КОЖЕН, хто ВІРУЄ в НЬОГО, не згинув, але мав життя вічне». 

Видео: «Альбатрос»

Божий планер - альбатрос, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Комментарии закрыты.

« »