Петрик (маленьке серденько Петрика)

Сен 7 • Нашим детям • 639 Просмотров • Комментариев к записи Петрик (маленьке серденько Петрика) нет

GD Star Rating
loading...

У Петрика, одинадцятилітнього хлопчика, хороші віруючи батьки. Він їх дуже любить. Особливо Петрик прив’язаний до матері: вранці та ввечері вони разом моляться. Мама часто читає йому зі Священного Писання, добираючи місця, зрозумілі хлопчикові. Петрик дуже любить слухати маму, коли  вона йому так гарно все пояснює. Тоді його маленьке серденько зворушується й радіє. Особливо він любить, коли мама розповідає, як юний Давид переміг велетня Голіафа. Тоді йому хочеться бути таким сміливим і відважним, як сам Давид. Хочеться також звершити якийсь подвиг, щоб і його всі полюбили, і про нього складати пісні.

-Мамо, а що потрібно зробити, щоб Бог допоміг мені стати таким як Давид? – запитав Петрик одного разу маму.

-Старайся завжди і в усьому бути слухняним Богу. Сумлінно і з любов’ю виконуй доручену тобі роботу, нехай навіть вона буде маленька й непомітна, — відповіла мама. – Лише той,хто вірний у малому, може надіятися, що Господь довірить йому велике. І Давид не разу став героєм і царем. У селі в батька він мав виконувати найпростішу роботу: допомагав удома і в полі, доглядав овець.  Але він робив усе охоче й сумлінно. Так про нього написано в Біблії. Коли він пас ягнят, і часом приходив лев або ведмідь і викрадав вівцю з череди, Давид не тікав геть, злякавшись лютого звіря. Він наздоганяв його і віднімав у хижака здобич. І Господь охороняв Давида, беріг його від загибелі. Бог любить тих, хто вірно й самовіддано виконує свої обов’язки.  Давид знав це і ставав усе хоробрішим. Його віра в Бога зростала й міцніла, він розумів, що Господь не лишить його, якщо тільки він буде в усьому вірним Йому. Ось шлях, по якому потрібно йти, щоб стати героєм.

Петрик уважно слухав маму, і твердо вирішив, що саме так чинитиме у своєму житті.

Нехай Бог йому допоможе!

Мультфильм: «Давид и Голиаф»

 Підготувала: Олена Шумчук

Поисковые запросы: Петрик, маленьке серденько, АСД, христианские истории, християнськи історії, дитячі історії, детские истории, сказки

Петрик (маленьке серденько Петрика), 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »