Чому самостійність — погано?

Июн 28 • Бог есть любовь! • 243 Просмотров • Комментариев к записи Чому самостійність — погано? нет

GD Star Rating
loading...

Чому самостійність — погано? Виходить за мене моє життя проживає Бог, коли дає відповіді на всі питання і направляє куди треба. Я приблизно здогадуюся, що справа в гріху і недосконалості, але хотілося б більш. грунтовно  зрозуміти. І чи будемо ми вільні і самостійними у вічності, коли вже не буде духу ворожнечі, гріха? Невже вам не хотілося дізнатися на що особисто ВИ здатні. Створити щось своє. Це ж цікаво

Запитує Аліса псевдонім …

     

Ви абсолютно праві, що це дуже цікаво придумувати і творити щось своє. Але ви не знаєте, що Божа любов не виключає нашої індивідуальності і Бог заохочує її прояви у світлі Його заповідей.

Всемогутній — Його не знайшли ми, Він могутній у силі, але Він не мучить нікого судом та великою правдою. Томе нехай люди бояться Його, бо на всіх  мудросердих не дивиться Він (Йов.37:23-24

Бог дає пораду, тому що Він бачить кінець від початку. Якщо Господь говорить: «Не можна!», то це тому, що Він бачить, куди приведе ваше рішення, і скільки болі воно вам принесе  і що в кінці шляху ви будете незадоволені і що є кращий шлях, який вам сподобається. Якщо ви ослухаєтеся і виберете шлях гріха і страждань, Він часто також іде з вами поруч, чекає почути слова покаяння і допомагає, коли ви, падаючи, просите про допомогу.

Справа не тільки в гріху, що ми не можемо зробити правильний вибір. Єва зробила свій вибір, будучи безгрішною, але її вибір був помилковий. Ми не настільки мудрі і далекоглядні, як Бог. А поява гріха не зробила нас мудрішими і  далекогляднішими

Уже сьогодні ми можемо бути вільними. Грішник – раб гріха. Коли Господь звільняє грішника, він стає вільним.

Відповів їм Ісус: поправді, поправді кажу вам, що кожен, хто чинить гріх, той раб гріха. І не зостається раб у домі повік, але Син зостається. Коли Син, отже, зробить вас вільними, то, справді, ви будете вільними.

А у вічності ми будемо творити, починаючи із своїх домів за своїми проектами, і ми не будемо розчаровані…

І доми побудують, і мешкати будуть, і засадять вони виноградники, і будуть їхній плід споживати. Не будуть вони будувати, щоб інший сидів, не будуть садити, щоб інший спожив, дні-бо мого народу, як дні дерева, і вибранці Мої зуживатимуть чин своїх рук! Не будуть вони працювати надармо, і не будуть родити на страх, вони-бо насіння, благословлене Господом, і нащадки їхні з ними. І станеться, поки покличуть, то Я відповім, — вони будуть іще говорити, а Я вже почую. Вовк та вівця будуть пасися разом, і лев буде їсти солому, немов та худоба, а гадові хлібом буде його порох. Вони не чинитимуть зла й вигубляти не будуть на всій святій Моїй горі, говорить Господь

Чому самостійність - погано?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »