Подяка — Що ми можемо віддати Богу в знак подяки ?

Авг 26 • Бог есть любовь! • 1024 Просмотров • Комментариев к записи Подяка — Що ми можемо віддати Богу в знак подяки ? нет

GD Star Rating
loading...

Подяка — Що ми можемо віддати Богу в знак подяки ?

Запитує Evgenij

Відповідає Олександра Ланц

Шалом , Євген !

Бог віддав нам найдорожче — Свого Сина ! Що ми можемо віддати Йому в знак подяки ?

Слава Христу за те , що ви так добре розумієте , наскільки дорогоціною була жертва , принесена Богом на Голгофському хресті ! Так , найдорожче !

Що ми можемо принести Богу в подяку ? Давайте правуватися … Що у вас є те , що не було дано вам спочатку ? Нічого . Що ви можете зробити , виходячи тільки зі своїх зусиль? Нічого , тому що навіть енергія життя і всі таланти , якими ви володієте , — це теж дари , які ви отримали при народженні. Давайте копніть глибше ? Що ми з вами , народжені в занепалому світі і живемо у грішній плоті можемо принести нескінченно Святому і Праведному Богу ? Адже ми аніскільки не відрізняємося від апостола Павла , який про себе сказав так: «знаю , що не живе в мені , тобто в плоті моїй , добре; бо бажання лежить у мені добре, але щоб виконати добре , того і не знаходжу » ( Рим.7 : 18 ) . А пам’ятаєте , як сказав один з найвідданіших Богу пророків , коли побачив Його образ?

«Горе мені я занапащений! бо я людина з нечистими устами , і живу серед народу нечистоустого » ( Ісая 6 : 5 )

Дійсно , що ми — занепалі пилинки на тлі світобудови — можемо дати Тому, Хто Свят і знає кожен міліметр нескінченності і кожну секунду вічності ?

Є в Торі дуже цікаві вірші про те, яка дія людини є приємною для Бога , і я молю Христа допомогти нам з вами зрозуміти ці вірші правильно. Дивіться: Вих.29 : 18 І спалиш усього барана на жертовнику . Це цілковито для Господа , пахощі любі, жертва Господу.

Вих.29 : 41 А ягня принось увечері : з борошняним даром , подібним ранковому , і з таким же узливанням принесеш його в пахощі любі, в жертву Господу.

Лев.1 : 13 А нутрощі та голінки обмиє водою , і священик принесе все і спалить на жертовнику : це всеспалення , жертва , пахощі любі для Господа .

Лев.3 : 16 і священник спалить на жертовнику : це їжа вогню — пахощі любі Господу; увесь лій для Господа .

І таких віршів багато. Думаємо, ми з вами розуміємо , що ні запах горілого лою й не смерть тварин були приємних пахощами для Господа , але що ж тоді?

Якщо ми уважно досліджуємо всі уривки з цим словосполученням , то побачимо : всі вони говорять про спалювання жертви за гріх . Як це відбувалося?

Людина згрішила. Вона бере жертовну тварину і приводить його до жертівника до Скинії Зборів . Покладає на голову тварини руки і сповідує свій гріх , таким чином , тварина стає носієм гріха , а людина звільняється. Потім він перерізає тварині горло і священики обробляють жертву і спалюють її . Що в цей момен горить? Фізично , звичайно , горить тук тварини, а в духовному сенсі що горить? Гріх
І це пахощі для Господа !

Все, що ми з вами можемо повернути Богу у відповідь на Його голгофську жертву — це наші гріхи , тільки повернути їх треба так , щоб вони виявилися спаленими на жертовнику , щоб ми стали чистими.

Нашій свідомості , звиклій мислити язичницькими категоріями , дуже важко зрозуміти цю просту істину. Адже ми думаємо , що можемо щось дати Богу , ну хоча б наші добрі справи , і випускаємо з уваги , що навіть наші добрі справи — це результат Його дії в нас ( Фил.2 : 13 ; Як.1 : 17 ) . Все, чого Бог чекає від нас — це нашої згоди віддати Йому наші гріхи і нашу гріховність , щоб Він міг знищити все це і в замін повернути нам чисте життя , щоб ми , нарешті , знайшли щастя ! Ось це бажання Бога , і тільки Він може виконати це Своє бажання .

 

З любов’ю до Спасителя, Саша .

Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, подяка

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »