Прохання – Чи виконує Бог всі прохання?

Авг 26 • Бог есть любовь! • 376 Просмотров • Комментариев к записи Прохання – Чи виконує Бог всі прохання? нет

GD Star Rating
loading...

Прохання – Чи виконує Бог всі прохання?

Запитує Ірина

Відповідає Дмитро Рикін

Ірина запитує: » Здрастуйте! Допоможіть , будь ласка , правильно зрозуміти сенс сказаного Ісусом : Просіть , і дасться вам . Бо кожен, хто просить одержує , Отець ваш Небесний дасть блага тим, хто просить у Нього . Чи випливає з цього , що всі старанні прохання, що не виходять за рамки доброго і розумного , Господь виконує ? І чому Господь , всупереч благань дочки , не допомагає зв’язати її життя з гаряче коханою людиною? »

Добрий день , Ірина.

Ви все зрозуміли правильно , однак , якщо Ви попросите Бога про мир у всьому світі , чи виконає Він це ? Звичайно, так. У Нього є план — як зробити світ гармонійним , де б панував мир, а ми насолоджувалися життям і любов’ю до Бога і всього світу — і цей план почав здійсняться раніше, ніж Ви попросите, навіть раніше, ніж Ви або я народилися. Уявіть , скільки не виповнилося після першої ж молитви ?

Спочатку , світ був гармонійний, але люди в ньому згрішили , і гріх відводить всіх нас від Бога , тому Він простягнув нам руку. Якщо зараз світ стане гармонійним, то ми знову не будемо вписуватися в його рамки, так як ми грішні. Бог відчистить нас від гріха, але Він дає нам можливість прорости, щоб ми самі побачили хто ми — пшениця або кукіль, в аналогії з наступного притчі , в якій Ісус Христос говорив про наш світ :

24 . Іншу притчу подав Він їм , кажучи : Царство Небесне подібне до чоловіка , що посіяв був добре насіння на полі своїм ;

25 . Коли люди спали , прийшов ворог його, і кукіль між пшеницю насіяв, та й пішов ;

26 . Як виросло збіжжя та кинуло колос, тоді показався і кукіль.

27 . Прийшовши раби, та сказали йому: Пане добре насіння ти сіяв на полі своїм? звідки ж узявся кукіль ?

28 . Він же сказав їм : ворог людини зробив це. А раби сказали йому : Чи хочеш , ми підемо , виберемо їх ?

29 . Але він сказав : ні, — щоб , вибираючи кукіль , ви не вирвали разом із ним і пшеницю ,

30 . Залишіть, хай буде разом до жнив ; а в жнива я скажу женцям : Зберіть перше кукіль та зв’яжіть його в снопи , щоб спалити їх , а пшеницю заберіть до клуні моєї . ( Матв.13 :24 -30)

Якщо повернутися до Вашого питання «І чому Господь, всупереч благань дочки, не допомагає зв’язати її життя з гаряче коханою людиною? »

На жаль , ми не знаємо , що піде за нашими бажаннями , Бог виконає , те, що хоче Ваше серце , але зробить це зі Своєю великою мудрістю , довіртеся Богу , слухайте Його і любіть Його , як Він любить Вас .

Дмитро

Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, прохання

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »