Сатана – Чию волю він виконує?

Авг 26 • Бог есть любовь! • 361 Просмотров • Комментариев к записи Сатана – Чию волю він виконує? нет

GD Star Rating
loading...

Сатана – Чию волю він виконує?

Запитує Леонід

Відповідає Олександра Ланц

Питання: » Один мій віруючий друг невідворотно стоїть на тому , що сатана і біси є рабами Бога і виконують Його волю. Що ви можете сказати з цього приводу? »

Мир вам , Леонид!

На це ми можемо сказати тільки одне: переконання вашого друга , в основі своїй , суперечить вченню Біблії.

Справа в тому , що кожна людина в цьому світі , в тому числі ви або ваш друг, будує свої переконання на якійсь підставі . Виходячи з цього, він буде робити певні висновки і жити відповідно цих висновків .

Наприклад , якщо мене 10 років вчили в школі того , що ми з вами нащадки риб , через мавп , а буряк — теж наш родич , і що все це розвивалося і перетікають один в одного протягом декількох більйонів років , то думається , ви без особливих зусиль зможете собі уявити мої нинішні переконання , моє ставлення до життя і до людей. Вони будуть сильно відрізнятися від тих , які носить у собі людина , упевнена в тому , що небо , земля , тварини , птахи і люди були створені подателем Життя, люблячим Своє творіння .

Точно так само з вашим другом . Він засновує свої погляди на тому, що десь прочитав , десь почув , щось відчув. А люди, які відповідають на цьому сайті засновують свої погляди тільки на одній книзі , яка називається Біблія і на особистому досвіді ходіння з Богом , Який відкриває Себе через цю книгу.

Сатана не може виконувати волю Бога , тому що у них різні цілі.

Яка мета Бога?

Матв.18 : 11 Бо Син Людський прийшов, щоб спасти загибле .

Яка мета сатани і його поплічників ?

Йоан.8 : 44 … Він був душогуб споконвіку, і в правді не встояв , бо правди нема в нім . Як говорить неправду , то говорить зо свого , бо він неправдомовець і батько брехні.

1Пет.5 : 8 … Ваш супротивник диявол ходить , як ричить лев , шукаючи , кого поглинути .

Чи можуть двоє прийти в одну точку , якщо один йде направо , а інший наліво ?

Більш того , Ісус явно і однозначно заявляє , що в Ньому немає нічого від князя цього світу ( Іван.14 : 30). А Ісус , як вчить Біблія , і є образ Бога невидимого ( Кол.1 : 15 ) .

Я не хочу вас розчаровувати , але все ж скажу , що ви нічим не зможете допомогти вашому другу доти, поки він не поміняє джерело, з якого живляться його думки , поки не почне систематично їсти і пити тільки з Біблії в бажанні пізнати правду. Єдина порада , яку я можу дати вам в цьому випадку — це почати молитися Творцеві про порятунок вашого друга від брехні , яку він запустив у своє серце і ретельно стежити за тим , щоб з вашого серця теж була витіснена вся брехня про Бога , щоб там завжди перебувало тільки чисте Слово Біблії ( 2Петр.1 : 19 ) , навчаючи вас жити праведно і свято і бути готовим відповідати на питання, які ваш друг один раз сам почне задавати вам .

1Пет.3 : 15 Господа Бога святіть у серцях ваших ; будьте завжди готові всякому, хто у вас вимагає звіту у вашому сподіванні , дати відповідь з лагідністю і благоговінням .

З любов’ю у Господі та Спасителі нашому Ісусі Христі , Саша .

Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, сатана

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »