Сатана — Чому Бог не знищив сатану на самому початку ?

Авг 27 • Бог есть любовь! • 1269 Просмотров • Комментариев к записи Сатана — Чому Бог не знищив сатану на самому початку ? нет

GD Star Rating
loading...

Сатана — Чому Бог не знищив сатану на самому початку ?

Запитує Ірина

Відповідає Олександра Ланц

Питання: » Допоможіть , будь ласка , зрозуміти , чому БОГ , Який є любов , Творець світу , який править світом , що знає наперед всі думки людини , залишив Адаму і Єві древо пізнання , дозволив змія спокусити Єву , розвинутися гріхопадінню до масштабів , які зажадали спокутної смерті Ісуса Христа ? Чому не ізолював Сатану , як злочинця , знаючи його задуми і підступність ? »

Мир вам , Ирина!
Мені не цілком зрозуміла ваше логіка. Ви думаєте , що ізолювати того , хто неправий , і змусити його вічно жити в ізоляції , — це прояв любові? Ну , можливо , це прояв любові до решти творіння, а як же щодо того , хто ізольований ? Бог адже і його любить , Бог бажав бачити живого і щасливого.

Це нам зараз легко міркувати так , тому що ми знаємо , як руйнівні і важкі дії занепалого ангела , але коли він тільки відступив від Бога , ніхто навколо про це не знав.

Ну просто на деякий час уявіть собі , що ви одне з небесних створінь Бога , які живуть собі спокійно і радісно , і ось скільки ви себе пам’ятаєте , один з прекрасних херувимів , майбутній перед Самим Богом для неї , завжди приносить вам вести від Нього , і він так прекрасний і сильний, і поважаємо , що вам і в голову не приходить , що щось у ньому могло виявитися не так , як у вас ( Іез.28 :13 -15) . Бог про це знає , але ви — ні. І ось на ваших очах люблячий Бог бере цього могутнього ангела і замикає його навічно незрозуміло куди , або взагалі знищує. Після цього що ви будете думати про Бога? Тільки , відповідаючи на це питання , пам’ятайте , що ще немає навіть ніяких натяків на те , що тут у нас з вами відбувається . Що ви будете думати про Бога , Який так вчинив?

Розумієте , Ірина , основа життя Неба — це повна довіра Творцеві й один одному. Нам з вами це важко зрозуміти , тому що ми часто навіть своїм батькам не можемо на всі сто довіряти , не те що всім сусідам , але Небо дійсно так живе , бо там усіма рухає непідробна любов один до одного і щира турбота про щастя іншого . І ось уявіть , що ви скільки себе пам’ятаєте живете в такій атмосфері , і тут хтось потихеньку , дуже акуратно і ненав’язливо починає говорити вам , що Бог не такий вже і хороший , що треба б подумати про те , щоб поставити замість Нього когось іншого ( Ісая 14 : 13 ) . Як вам здається , у вас почнуть думки плутатися ? І ось в цей самий момент Бог раптом бере за шкірку цього « підбурювача » і ізолює його (або знищує ) . Якими будуть ваші думки після такого Божого вчинку ? «А раптом той хлопець був правий , і Бог не такий вже і хороший ? Просто Бог взяв і заткнув йому рота , щоб не викрив … » Ви ж не знаєте ще на досвіді про те , до чого приведуть мови того хлопця.

Де , в який момент повинен ізолювати люблячий Своє творіння Бог який ангела який відмовився від Нього ? І зробити це так , щоб ні у кого не залишилося сумнівів у тому , що якраз «хлопець » був неправий … Якщо навіть зараз на нашій з вами багатостраждальній землі , де кожний злочин відбувається під прямим проводом занепалого ангела , є люди , які намагаються захищати сатану і чорнити ім’я Бога !

Так , Ірина , нашій землі , яка вже майже допила гущу , заварену тут сатаною , дуже хотілося б , щоб Бог знищив сатану в самому-самому початку , нам хотілося б , щоб Бог НЕ дав Адаму не впасти . Але Ірина , адже ми так міркуємо тільки тому , що можемо бачити , які жахливі наслідки життя без Бога. Але уявіть , що ви та сама Єва з Едемського Саду , жодного разу не зіткнувшись з наслідками гріха. Вам не стало б погано від того , що Той , Хто створив вас , спалив би перед вашими очима одне з кращих Своїх творінь або тримав би його в ув’язненні ? Могли б ви після цього довіряти Його суду?

Як ви думаєте , Бог , люблячий Творець землі і неба , моря і джерел вод , чи страждає Він , дивлячись на те , що у нас тут відбувається? От якщо земний батько страждає від хвороби своєї дитини , тим більше Небесний Отець страждає від того , що всі ми тут хворі … та ще й лікуватися не хочемо? Творець живий , Ірина , Він — Особистість . Він страждає в кожному з нас , тому що кожен з нас дихає за рахунок Нього . Він більш кого б то не було зацікавлений у тому , щоб усе тут вже давно закінчилося , щоб Він міг відновити нашу землю і людство і почати для нас нормальне життя , де немає ні болю , ні розчарувань , ні сліз , ні тим більше смерті. І Він це зробить. Він обіцяв , і Бог завжди тримає свої обіцянки.

2Пет.3 : 9 Не бариться Господь з виконанням обітниці, як деякі вважають це барінням ; але довготерпить, бо не хоче, щоб хто загинув , але щоб усі прийшли до покаяння.

З любов’ю у Христі Ісусі , Саша .

Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, сатана

Сатана - Чому Бог не знищив сатану на самому початку ?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »