Смерть — Скажіть, де знайти відповідь?

Авг 27 • Бог есть любовь! • 484 Просмотров • Комментариев к записи Смерть — Скажіть, де знайти відповідь? нет

GD Star Rating
loading...

Смерть — Скажіть , де знайти відповідь?

Запитує Регіна

Відповідає Наталія Амосенкова

Здрастуйте Регіна !

У відповідь на ваше запитання : «Скажіть , де знайти відповідь : коли вмирають родичі — їх смерть можна розглядати як покарання для тих , хто залишився живий, чи смерть це особисте ставлення між тим Хто живе і Господом? Питання виникло після слів: хто волав до Нього і Він знехтував його ? Якщо я волала , щоб мама не вмирала , але вона померла – чи знехтував мною Господь , або смерть її не має відношення до мене і закликати на допомогу я можу лише стосовно свого власного життя ? »

Добре , якщо всі відповіді ми будемо шукати в Біблії.

Смерть

Чи знаєте ви такий вираз як » Зверху видніше » ? Якщо за » верх» представити не тільки Всемогутнього а й Всемилостивого Бога , Який не пошкодував Свого життя за нас , то цей вислів не буде здаватися нам грубуватим .

Бо так полюбив Бог світ , що віддав Сина Свого Єдинородного , щоб всякий віруючий в Нього , не загинув , але мав життя вічне. Іван 3 : 16

Той , Хто Сина Свого не пожалів , але видав Його за всіх нас , як з Ним не дарує нам і всього ? Рим.8: 32

Просто довіряйте Йому ! Він не засмучує нас без причини. Просто так було краще і для вас і для вашої мами .

Господь чує наші молитви і Він сам закликає нас клопотати в молитві один за одного.

Для людини проблема зрозуміти , що Бог не робить нас всезнайками , тому й не завжди на всі питання відповідає зараз , але тут ми вчимося довірі . А потім Він і відповість нам .

Я вірю , що люди йдуть з цього життя з волі Бога в самий найкращий момент свого життя , коли вони найближче до Бога . Ідуть вони, щоб ​​ми зробилися сильніше без них. Ідуть , виконавши своє призначення в цьому світі , яке часто відомо лише Богу .

А ми, хто живе , що залишилися без них , які були так потрібні й необхідні нам , стаємо перед вибором: дякувати Господу за час подарований нам з ними або нарікати на Бога , що не дав нам більше часу провести разом?

Оберіть друге. Подякуйте Господу за маму , за весь час проведений з нею, і за всю її любов , і уроки , і попросіть Господа тепер взяти турботу про вас в Свої руки замість мами.

Ось , Я накреслив тебе на долонях Моїх ;

стіни твої завжди переді Мною . Ісая 49 : 16

Смерть

Нехай Господь благословить вас ! Наташа

Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, смерть

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »