Впасти духом

Июл 29 • Бог есть любовь! • 362 Просмотров • Комментариев к записи Впасти духом нет

GD Star Rating
loading...

Впасти духом.

Запитує Яна
Відповідає Олексій Опарін

Яна пише: хочу подякувати вам, що є така можливість задавати вам запитання, а ви відповідаєте. Я зовсім одна: мої родичі невіруючі, православні, але до церкви не ходять ніколи, вважають, що я божевільна і потрапила в секту. Мені дуже важко, коли немає можливості вранці молитися, немає затишного місця, куди можна піти і молитися, не можна відкрито читати слово, не можна відвідувати церкову. Я впала духом і зовсім іноді не молюсь. іноді навіть починаю думати, що вони праві. Але без бога в серці така туга і безвихідь, що знову хочеться повернутися до нескінченного Отця. Так от, хочу запитати, як поводитися, якщо немає можливості приліпитися до церкви?
Чоловік не дозволяє ходити на зібрання, потрібно самому більше читати і молитися, скажете ще молитися за чоловіка треба, але так важко одному!
Ще питання: я покаялася в п’ятидесятницькій церкві, там розмовляють мовами. як зрозуміти, чи говорить в мені святий дух, чи це я сама від себе несу тарабарщину? Або взагалі всі ці сумніви від диявола? Але без Духа Святого неможливо молитися! Не завжди можна словами висловити те, що на душі твориться … і про що просити хочеш …. спасибі.

Яна, ніколи не впадайте у відчай.

Диявол дуже хоче загнати людину в кут, в стан депресії. Але Бог завжди поруч з Вами. Найголовніше продовжуйте спілкуватися з Ним. Просіть і про вашого чоловіка.

У нас в церкві теж були випадки, коли родичі перешкоджали відвідувати збори, але люди йшли за Богом і Він дивним чином вирішував проблеми. Ми теж будемо просити за Вас.

Відносно говоріння мовами це дуже велика проблема, на яку не відповіси коротко. Ми підготуємо Вам біблійне її бачення (хоча вже є кілька статей з цього приводу тут на сайті, подивіться). Поки лише хочу застерегти Вас говорити «мовами». Просіть Бога зберігати Ваш розум! Моліться так, як молився Христос і апостоли звичайною мовою. Моління на незрозумілій мові не від Бога! Нехай Бог Вас береже.

Олексій
Пошукові запити користувачів: запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католики; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия.

Впасти духом, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »