Десятина — Чи можу я використовувати десятину на лікування близької і дорогої мені людини дружини?

Июл 7 • Десятина и пожертвования • 483 Просмотров • Комментариев к записи Десятина — Чи можу я використовувати десятину на лікування близької і дорогої мені людини дружини? нет

GD Star Rating
loading...

Запитує В. Козаків
Відповідає Олександр Луців, 11.06.2014

Здравствуйте, Владимир. Ви задали таке питання: «Чи можу я використовувати десятину на лікування дуже близької і дорогої мені людини дружини? Рятуючи її здоров’я, а можливо і життя, якщо крім скопилася десятини інших грошей у нас немає, і взяти нізвідки? Хіба Господь не зрозуміє? Невже ці кошти призначені тільки для проповідей? Мені важко змиритися з цими обставинами «.
Можливо я навіть не зможу зрозуміти в якому скрутному становищі ви знаходитесь. але я розгляну біблійний погляд на це питання.
Та Бог все розуміє. Він все бачить, Він все знає. Але навіть якщо Він і все розуміє, то це не означає, що Він все схвалює. І тим більше Він не прощає таких проступків якщо людина знаючи істину, наполягає на її порушенні.
Цитата: «Чи можна людині обкрадати Бога? Мене ж ви обманюєте. Скажете:» Чим ми Тебе обманили? «Десятиною і приношеннями.
Прокляттям ви прокляті, тому що ви — весь народ — обманюєте Мене.
Принесіть всю десятину до дому скарбниці, щоб була в Моїм їжа, і випробуйте Мене, говорить Господь Саваот: Не відкрию чи Я небесних отворів і не виллю вам благословення аж надмір?
Я для вас забороню пожирає винищувати у вас плоди земні, і виноградна лоза на поле у вас не позбудеться плодів своїх, каже Господь Саваот. (Мал.3 :8-11) »
Не я, а пророк Божий пише, що проклятий той чоловік, який не віддає десятину в Будинок Господній. Так можна говорити про багатьох причинах, по яких люди не віддають, і у кожної людини є це право не віддавати Богу десятину. Але відповідати доведеться перед Богом. Іноді ми думаємо, що своїми зусиллями і своїми грошима ми зможемо комусь допомогти, щось придбати. тут потрібно мислити духовно.
Пригадую один біблійний приклад. У 1-й книзі Царств 15 глава розповідається про те, як Саул послухався повеління Божого, вважаючи що він зробить краще якщо збереже життя царю амаликитян і тваринам для жертвопринесення. Але Бог відкинув його вчинок бо для Бога краще послух ніж жертва з крові та лою. Саул знехтував Божим повелінням, вважаючи що надходить краще для Бога і народу. І він був відкинутий Богом за непослух.
І тепер порівняємо вашу ситуацію і ситуацію Саула. Як ви думаєте … Чи буде благословенне то лікування за гроші що не належать вам? Чи благословить Бог лікування і одужання того людини? Чи можна очікувати благословень від Бога якщо не виконувати Його волю? Все це складні питання на які навіть у мене не вистачить духу відповісти. Бог вирішує. І перед вами стоїть важка вибір: довірити Богу і бути Йому вірним або покластися на свої сили і тільки на свої сили.
Повірте у Бога всі ресурси Всесвіту — чи не знайде Він грошей для лікування того, кого Він любить чи Йому взагалі потрібні гроші для лікування когось. Вирішувати вам! Благословень і надійтесь на Бога!

(Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, десятина)

Десятина - Чи можу я використовувати десятину на лікування близької і дорогої мені людини дружини? , 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »