Для ап.Павла хрест був нескінченно святий. Він невпинно прославляв хрест.

Фев 5 • Крест • 438 Просмотров • Комментариев к записи Для ап.Павла хрест був нескінченно святий. Він невпинно прославляв хрест. нет

GD Star Rating
loading...

Для ап.Павла хрест був нескінченно святий. Він невпинно прославляв хрест. Діяння Апостолів 24

Запитує Марат
Відповідає Олег Замігайло , 20.01.2014
Марат запитує: Я вчора надіслав питання про хрест , де на тлі пояснення вашого служителя про хрест , що він не є святим , було дано свідоцтво Біблії. Вирішив доповнити словами Духа пророчого : Якщо для багатьох наших сучасників Голгофський  хрест і розп’ятя священні , то у дні Павла хрест викликав у людей почуття жаху і відрази. Для ап.Павла хрест був нескінченно святий. З тих пір , як він відмовився від переслідування учнів розп’ятого Назарянина , він невпинно прославляв хрест. Діяння Апостолів 24.
Марат , питання було про те чи можна знімати натільний хрест на тренуваннях і замінити його вишитим на одязі зображенням хреста : Займаюся дзюдо. На тренуваннях через техніку безпеки заборонено носити ланцюжки, в тому числі, з хрестиком . Моя дівчина на моє прохання вишила хрестик на поясі від кімоно. Чи дозволено це ?
Отже, спрощу свою відповідь. Перше. Для православного християнина заборонено (або вкрай не бажано ) знімати натільний хрест на час тренувань. Вишитий хрест на одязі (знову таки , відповідно до православної традиції) потрібно освячувати в церкві.
У своїй відповіді я навів дві різні точки зору на носіння так званого хреста натільного — не так на хрест Христовий ( про який і каже Павло) .
Моя особиста думка — немає нічого поганого ні в носінні хреста натільного, ні в неношені . Як сказано в Римлян 14 :
1. Слабого в вірі приймайте, але не для суперечок про погляди.
2. Один бо вірує, що можна їсти все, а немічний споживає ярину.
3. Хто їсть, нехай не погорджує тим, хто не їсть. А хто не їсть, нехай не осуджує того, хто їсть, Бог бо прийняв його.4. Ти хто такий, що судиш чужого раба? Він для пана свого стоїть або падає; але він устоїть, бо має Бог силу поставити його.
5. Один вирізнює день від дня, інший же про кожен день судить однаково. Нехай кожен за власною думкою тримається свого переконання.
6. Хто вважає на день, для Господа вважає, а хто не вважає на день, для Господа не вважає. Хто їсть, для Господа їсть, бо дякує Богові. А хто не їсть, для Господа не їсть, і дякує Богові.
7. Бо ніхто з нас не живе сам для себе, і не вмирає ніхто сам для себе.
8. Бо коли живемо для Господа живемо, і коли вмираємо для Господа вмираємо. І чи живемо, чи вмираємо ми Господні! (До Римлян 14:1-8)

З повагою,Олег.

(Пошукові запити користувачів: хрест;запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католические; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия)

Для ап.Павла хрест був нескінченно святий. Він невпинно прославляв хрест., 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »