Субота — Якщо Бог шість днів працював, а сьомий — відпочивав, то що Він робив після, в дні інші?

Авг 2 • Непознанное • 336 Просмотров • Комментариев к записи Субота — Якщо Бог шість днів працював, а сьомий — відпочивав, то що Він робив після, в дні інші? нет

GD Star Rating
loading...

Якщо Бог шість днів працював, а сьомий — відпочивав, то що Він робив після, в дні інші? Чи може таке бути, що Господь на Небі теж дотримується день Спокою, як Він велів людям? «

Це цікаве питання про те, як людина представляє Бога … Як думаєте Ви? .. Може: «Начальник зробив вихідний і сам в цей день лежить читає книжку або дивиться фільм …» Я думаю, Бог святкує день суботній як особливий день спілкування зі Своїм творінням. Він призначив нам зустріч в цей день. А Бог не може призначити і забути або не прийти … І всі, хто сьогодні шанує Бога як Творця, виділяють цей день серед інших днів. Час зустрічі з Богом, Отцем, Паном, Повелителем, з Тим, Хто любить нас більше всіх, Гідного з негідними — це день освячення і зростання … Ми приходимо на зустріч один з одним з подарунком, який виражає наше ставлення … Бог дарує найкращі подарунки, яких ми по справжньому потребуємо … Ми робимо зупинку в суєтному бігу нашого життя і слухаємо, приймаємо силу і благословення, щоб не впасти і не видихнутися завтра … Що робить Бог в інші дні? Він теж близько, але ми іноді дуже зайняті ,щоб помітити Його, підняти голову, посміхнутися і поговорити … Ще Він творить нове і контролює те, що вже створене.

Субота

Ось уже майже 6000 років як Бог рятує Всесвіт … Чому так довго, запитаєте Ви? .. Цьому є кілька причин: деякі нам відомі, про інших же ми можемо здогадуватися або ні … Йде не просто фізичний порятунок, а зміна невірних переконань … Врятованих може буде певна кількість, і ще не всі народилися (Рим.11: 25), настільки багато, що Івану було складно порахувати (Об.7: 9 Богу відомий день його Другого пришестя (Мф.24: 36)
Наша Земля особлива в цій боротьбі: тут лінія фронту, тут кожен день гинуть люди, сюди вкладено всі найцінніші Ресурси, з нашою появою у Всесвіті зміниться все … Критерії відбору і прості, і складні одночасно. Чи зумію особисто я зрозуміти що залежить від мене і прозріти головне в цьому житті і не помилитися у виборі? Зумієте Ви?
Врятовані будуть кращими в очах Того, Хто ніколи не помиляється. А ми їх можемо просто не помітити … Кращі в любові, в Дусі, в каятті, у прощенні …
І стали юдеї переслідувати Ісуса, намагалися вбити Його за те, що Він робив у суботу.
Ін.5 :16-39

(Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, субота)

Субота - Якщо Бог шість днів працював, а сьомий - відпочивав, то що Він робив після, в дні інші?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »