Може відрізати орган, щоб не грішити ?

Мар 27 • Разное • 348 Просмотров • Комментариев к записи Може відрізати орган, щоб не грішити ? нет

GD Star Rating
loading...

Може відрізати орган, щоб не грішити ?

Запитує Діма
Відповідає Олександр Сєрков , 07.02.2014

Діма пише:
Завдяки Господу , я вільний від гріха , але щоб у майбутньому не відступити від Господа через   гріх , я хочу відрізати один орган , з якого раніше гріх відбувався . Якщо при відрізі цього органу я не зможу зупинити кровотечу , то я можу померти. Не зарахує мені це Господь як самогубство , адже моя мета більше не грішити ? І як це може вплинути на моє покликання , яке Господь мені відкрив, або ж запитати краще у пастора ? ! Мені потрібна порада .

Діма , у Вас дуже позитивна риса — не бажання грішити і не засмучувати Бога гріхами . Але в думках у Вас з’явився метод , який Вам не допоможе. Гріх не в членах і не в органах , а у свідомості . А органи — виконавці бажань , які формуються в нашій голові.

Говорячи про орган , який Ви хочете відрізати , я скажу Вам так : Не поспішайте, він Вам ще знадобиться. Якщо Ви не одружений , коли-небудь одружитеся і будете раді , що нічого не відрізали . Бог нічого не творив в людині зайвого , всі органи людині потрібні , але для розумного  використання. Ви почали правильно міркувати : » Дякую Богові , я вільний від гріха». Значить , з Богом можна перемогти спокусу ? Можна . Займіться корисною справою і менше думайте про свої органи. Чим більше Ви будете про нього думати, тим більше він буде Вас до себе притягувати .

А якщо вже різати , то треба і руки відрізати , і ноги , та й очі виколоти , а особливо мова, яка дуже часто так і наривається під скальпель . Але це не вихід з положення. Тоді треба і голову відрізати , бо там зароджується всякий гріх .

Христос нічого не відрізав і в той же час переміг всяку спокусу до гріха . Довіртеся Богу , і Він дасть Вам силу у боротьбі з усяким гріхом.

З повагою , Олександр Сєрков .

Пошукові запити користувачів: орган; запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католики; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия.

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »