Чи існують неспростовні матеріальні факти існування Бога?

Мар 19 • Разное • 433 Просмотров • Комментариев к записи Чи існують неспростовні матеріальні факти існування Бога? нет

GD Star Rating
loading...

Чи існують неспростовні матеріальні факти існування Бога?

Запитує Сергій
Відповідає Олена Титова , 20.09.2013
Сергій запитує: «Скажіть , чи існують реальні матеріальні та незаперечні факти існування Бога ! ? Раніше я думав , що реальний  матеріальний  доказ це — сходження благодатного вогню, оскільки вогонь не можна підробити , але зараз  я в цьому сумніваюся . Тепер схиляюся до того , що тільки біснуваті люди є доказом . Оскільки вони доводять що є сатана , а якщо він є, то є і Бог. Хотілося б почути не філософські докази від вас » .

Вітаю , Сергій !
Незважаючи на те , що Бог Всюдисущий , побачити (або відчути через інші органи чуття ) Його неможливо ( «Бога не бачив ніхто ніколи» , Іван.1 : 18 ) , тому що « Бог є Дух » ( Іван.4 : 24 ) . Бог також Всемогутній, тому для Нього можливим було стати людською плоттю . І люди бачили Бога в особі  Ісуса Христа.

Якщо говорити про неспростовні  матеріальні  докази  буття Бога, то питання потрібно ставити таким чином: якими явищами ( природними або надприродними ) пояснюється існування всього того, що навколо нас. Якщо ці явища зводяться до випадковості, природним силам , то ми можемо вважати ( як варіант , якого дотримуються еволюціоністи — матеріалісти ) , що Бога немає. Але якщо існування (походження ) світобудови пояснюється надприродними явищами (створенням ), то значить , Бог є. На перший погляд , відповідь не настільки переконлива. І існування  в розумі людей еволюційної гіпотези начебто  підтверджує це.

Однак,  давайте поміркуємо і звернемо увагу на те , що неможливо пояснити випадковими і природними явищами, а піддається тільки надприродному поясненню ( ненауковому , сказали б еволюціоністи ) .
Ось Вам всього лише два приклади , і Ви на власні очі побачите Автора.
Генетичний код , за допомогою якого кодується в ДНК структура білків : кожній ланці в молекулі білка ( амінокислоті ) відповідає три певних ланки ( нуклеотиду ) в молекулі ДНК. Інакше кажучи , на ДНК — носії записана інформація , тобто послідовність нуклеотидів і амінокислот є строго визначеною, щоб білок в живому організмі міг виконувати свою функцію. Створення цієї правильної послідовності випадковим чином (через еволюцію ) математично абсолютно неймовірно . Напевно , не потрібно доводити , що інформація ( символи і спосіб їх угруповання ) в нашому повсякденному житті випадково не створюється , за нею стоїть людський розум. Чи не логічно припустити , що за колосальним масивом інформації у Всесвіті стоїть всемогутній Розум , який створив , зокрема , генетичний код і механізми його реалізації?
Другий приклад . До складу білків живого організму входять , при дуже великій кількості варіантів, амінокислоти тільки певної структури ( так звані альфа- і L- амінокислоти) , тільки певного виду. При цьому вони з’єднуються тільки за допомогою певного  хімічного зв’язку ( пептидного) . Якби складання амінокислот в білкову молекулу відбувалося випадковим чином, в ході так званої хімічної еволюції , ця жорстка вибірковість білкового синтезу з теорії ймовірностей не могла б дотримуватися.

Подивіться уважно навколо, і Ви побачите фантастичну складність , неперевершені інженерні рішення , дизайн , красу і гармонію в природі. Випадковість  і природні сили не вміють мислити, проектувати , передбачати результати своєї діяльності і творити. Ви самі зможете відповісти  кому це під силу.

Божих благословень !

Пошукові запити користувачів: існування Бога; запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католики; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия.

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »