Чому Господь не дає дітей тим людям , які дуже їх хочуть?

Мар 31 • Разное • 1142 Просмотров • Комментариев к записи Чому Господь не дає дітей тим людям , які дуже їх хочуть? нет

GD Star Rating
loading...

Чому Господь не дає дітей тим людям , які дуже їх хочуть , а дає тим , кому вони зовсім і не потрібні?

Запитує Галина
Відповідає Олександр Сєрков , 27.01.2014

Галина пише:
Здрастуйте! Скажіть , в Пс.126:3 написано про те , що діти — спадщина від Господа , нагорода від Нього — плід лона . Я правильно розумію , що діти тільки від Господа? Якщо так , то чому Господь не дає дітей тим людям , які дуже їх хочуть , а дає тим , кому вони зовсім і не потрібні? Навіщо Господь дозволяє народжувати на світ злидні?

Галина , це питання хвилює не тільки Вас . Багато обурюються: Чому так відбувається? Справа в тому , що гріх на землі породив весь цей дискомфорт. Це вибір людини. Бог не хоче мати роботів , Він дає свободу вибору кожній людині. Точно так , як Бог не зупинив руку Єви від взяття забороненого плоду , даючи їй свободу вибору , так і нам людям Він дає свободу вибору. Внаслідок гріха , не обов’язково конкретної особистості , а загалом, порушуються процеси дітонародження. Хтось хоче мати дітей , і не має їх , а хтось дітей небажаних нагулює , це відбувається і в п’яному стані , і народжені діти не мають умов для нормального життя. Так, це вибір людини . Нормальна сім’я планує народжуваність дітей.

Якщо ми хочемо , щоб Бог втручався в усі активні сторони життя людини , то це , з одного боку позбавить його свободи вибору , а з іншого боку , не так вже й погано нам стане жити на землі без Бога. Я , наприклад , всупереч Божій волі , веду розгульний спосіб життя , а Ти , Господи , чи не допускай , щоб я захворів на рак , щоб у мене не сталося аварії. Я грабую банк , а Ти , Господи , захисти мене . Ви розуміє , що було б ?

Бог хоче щоб ми були вірні Йому у всіх обставинах життя , щоб з нами не сталося. А Бог  знає , що нам  більше потрібно , тому що Він розглядає всі питання в масштабах вічності , в той час як ми всі питання розглядаємо в масштабах земного благополуччя . А дітей по молитві Бог давав у Біблійні часи навіть столітньому і дев’яносторічному подружжю . Головне — довіритися Йому в усьому .

З повагою , Олександр Сєрков .

Пошукові запити користувачів: чому Господь; запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католики; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия.

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »