Молитва грішника, чи відповідає Бог на неї тим, хто не мав зустрічі з Богом, чи Його Дитиною?

Апр 5 • Разное • 691 Просмотров • Комментариев к записи Молитва грішника, чи відповідає Бог на неї тим, хто не мав зустрічі з Богом, чи Його Дитиною? нет

GD Star Rating
loading...

Запитує Богдан.

Відповідає Руслан Смик

Вітаю: Чи відповідає Бог на молитву грішника ( маю на увазі того хто немав зустрічі з Богом і не є його дитиною і молитва не покаяння а прозьба в допомозі наприклад щось з здоров\’ям чи має певні проблеми в житті) дякую.

Добрий день! Якщо я правильно зрозумів. То чи дасть він нам щось без передумов? Ми просим щось у Творця без обовязків? Тобто: «Дай…», але ми живемо в гріхах далі..?  🙂
Ви знаєте? Свого часу до нас в церкву прийшла одна людина і сазала щоб її христили, але так, щоб ніхто про це не знав… Тобто такий собі міджусобойчик між нею і Богом… хоча хрещення це саме і є акт прилюдного заповіту між людиною і Богом, очищення від гріхів…

Відповідаючи на Ваше запитання скажу: Так, Творець чує всі молитви своїх дітей. Він знає потреби кожного і навідь без молитви…. Його болить набагато більше ніж нас, і болить за наше!… і звичайно він любить і грішників… адже він посилає сонце і грішним і своїм дітям. І звичайно в своїй безмірній любові він чує наші молитви і допомагає. Але якщо вы жевете в нерозкаяному гріху, відчуваєте залежність від земного, не бажаєте не те щоб лишити гріх, а навідь не просите у Бога сил щоб залишити ці гріхи. Бог в такому разі може відвернутись від Вас… і молитви тоді будуть без відповіді.

Памятаете як Господь сказав? «Не кожний, хто промовляє до мене: Господи, Господи! – ввійде в Царство Небесне, лише той, хто чинить волю Отця мого, що на небі. Багато мені того дня скажуть: Господи, Господи! Хіба ми не твоїм ім’ям пророкували? Хіба не твоїм ім’ям бісів виганяли? Хіба не твоїм ім’ям силу чудес творили? І тоді я їм заявлю: Я вас не знав ніколи! Відійдіте від мене, ви, що чините беззаконня!» (Мт. 7, 21-23).

Тому однозначно відповісти на Ваше запитання можете леше ви самі собі, виходячи з Слова Божого і вашого життєвого досвіду. Але будьте переконані Він відповість! Але що? І коли? — це залежить від Вашої тихої, сьогоднішньої, вечірньої молитви. Де мовчазними свідками будуть лише ангели і тихі вечірні зорі.

Це Вам:

Пошукові запити користувачів: молитва грішника, запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католики; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия.

Молитва грішника, чи відповідає Бог на неї тим, хто не мав зустрічі з Богом, чи Його Дитиною?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »