Моя віра в Бога коливається, коли я чую про теорії еволюції. Що робити ?

Фев 27 • Разное • 669 Просмотров • Комментариев к записи Моя віра в Бога коливається, коли я чую про теорії еволюції. Що робити ? нет

GD Star Rating
loading...

Моя віра в Бога коливається , коли я чую про теорії еволюції. Що робити ?

Запитує Роман
Відповідає Олена Титова , 15.09.2013
Роман запитує: » Мир вам ! Я вірю в Бога і тут же ніби і не вірю. Я постійно читаю Біблію і знайшов багато в ній правди і не сперечаюся , що вона є джерелом істини. Але як тільки я почую про теорію еволюції , великий вибух, або яку-небудь іншу інформацію , яка суперечить Писанню , я постійно перебуваю в сумніві перед Богом. Ця негативна інформація , як тільки я намагаюся всім серцем вірити в Бога, забирає в мене твердість віри  в Нього у всій повноті свого серця і розуму. Що ви можете мені порадити? «віра

Вітаю , Роман !
Незалежно від того , прийняли Ви Христа особистим Спасителем чи ще ні , чи є членом церкви або поки ще не стали ним , просіть Бога в молитві , щоб Він захистив Ваш розум від диявольських атак. Адже все, що приходить в розум, яке суперечить Писанню — це від сатани , який бажає Вашої смерті і тому прагне не допустити до Бога (або відірвати від Нього ) . Згадувані Вами гіпотези еволюції , великого вибуху та інші матеріалістичні вигадки — потужна сатанинська зброя. Щоб цьому протистояти , потрібно посилено молитися і читати Слово Боже. віра

Вам також необхідно познайомитися з серйозною креаційної літературою,  яка узгоджується з біблійними текстами , у тому числі в питанні буквального розуміння 6 — денного творіння. У ній Ви знайдете наукові докази на користь створення світу всемогутнім Творцем , побачите наукову неспроможність еволюційної гіпотези . Я б порадила Вам звернутися до креаційних матеріалів таких російськомовних сайтів , як , наприклад , www.origins.org.ua , www.adventist.su , www.apolstore.com . Можна прочитати для початку також книги Аріеля Роса і Джонатана Сарфати .

Ви вже знаходитеся на правильному шляху , раз відносите всю інформацію , яка коливає Вашу віру в Бога , до негативної . Залишилося небагато — щоб ця інформація стала для Вас не просто негативною, але і невірною , щоб Ви , побачивши уявність доводів еволюціоністів , не сумнівалися більше в перших рядках Біблії « На початку створив Бог небо і землю» ( Бут.1 : 1).

Ви стоїте на правильному шляху , вважаючи Письмо джерелом істини — «Слово Твоє є істина» (Іван.17 : 17) . До речі , тому, що Біблія натхненна Богом , є самі вагомі докази. А раз так , значить , немає ніяких підстав довіряти навколо науковим людським думкам, що йдуть в розріз зі Словом Божим.

Божих благословень !

віра

Пошукові запити користувачів: віра, запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католики; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия.

Моя віра в Бога коливається, коли я чую про теорії еволюції. Що робити ?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »