Як довести існування Бога?

Фев 8 • Разное • 1982 Просмотров • Комментариев к записи Як довести існування Бога? нет

GD Star Rating
loading...

Як довести існування Бога?

Запитує Артем
Відповідає Олена Титова , 16.06.2013
Артем запитує: «У мене таке питання: як довести людині — дівчині , що Бог існує. Ця людина написала: існування Бога не доведено , я не можу і не хочу вірити в те , чого немає . Як мені бути ? Я хочу допомогти їй. Спасибі величезне » .
Вітаю , Артем !
Вам , звичайно ж, потрібно спробувати допомогти вашій знайомій визнати, що Бог є. Насамперед, зверніть її увагу на те , що неможливо довести не існування Бога. А ось доводів на користь Його буття — предостатньо .
Так , Бога ми не бачимо , але бачимо Його «сліди» : цей прекрасний , гармонійний , так химерно і різноманітно влаштований світ , що підкоряється не хаосу , а розумним законам . Світ з унікальною планетою Земля і з фантастично складним явищем — життя. Світ , який не міг виникнути сам по собі випадково як результат гри природних сил. Про це однозначно говорять , наприклад , закони термодинаміки , антропний принцип , теорія ймовірностей . Про це свідчать численні наукові дані, які просто не можуть бути пояснені з матеріалістичних позицій . А якщо світ виник не випадково, то справедлива альтернатива — Боже творіння .
Є раціональні доводи (тобто доводи розуму і логіки ) на користь існування Бога , над якими століттями працювала філософсько — богословська думка . Не варто відкидати факт , що в усі часи вчені зі світовою популярністю , вчені- енциклопедисти , внісши вирішальний внесок у розвиток своєї наукової галузі або стояли біля витоків наук , були в переважній більшості віруючими людьми. Найбільші уми з благоговінням приходили до висновку , що існування Всесвіту можна пояснити тільки промислом Божим.
Про Бога говорить Біблія , що має незаперечні свідчення своєї істинності (зокрема , це безпомилковість пророцтв ; наукова , історична та географічна точність) . Існують самі вагомі доводи того , що Біблія не може мати людське походження . А значить , знову ж справедлива альтернатива — за Біблією стоїть  Божественний Розум .
Сьогодні  доступна  креаційна література та відеоматеріали , які дають незаперечні докази буття Божого і створення нашого світу. Детальніше про вищесказане можна дізнатися на Інтернет –ресурсах  http://adventist.su/science.htm , http://www.scienceandapologetics.org , http://www.origins.org.ua та інших .

Божих благословінь !

(Пошукові запити користувачів: існування Бога; запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католики; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия)

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »