Стан мертвих — Був рік по чоловікові. Зайшли на кладовище, помолилися, налили покійному чарку…

Авг 2 • Религия, обряды и церковь • 350 Просмотров • Комментариев к записи Стан мертвих — Був рік по чоловікові. Зайшли на кладовище, помолилися, налили покійному чарку… нет

GD Star Rating
loading...

Був рік по чоловікові. Відправили в церкві. Зайшли на кладовище, помолилися, налили покійному чарку і поклали шматочок хліба з м’ясом. Випили по чарці і закусили, а залишки їжі я поклала в сумку і принесла додому. Мені сказали, що не можна було забирати додому. чи правда це? І що тепер робити?
Ви справді хочете дізнатися думку Бога про це і прочитати що пишеться в Біблії на цю тему? Справа в тому, що знання накладає на нас відповідальність. Втім, відкидання знання теж …
Який сенс у поминках? Навіщо наливати чарку небіжчикові, якщо вона стоятиме повної там і завтра, поки її не вип’є хто-небудь з живих? .. Що відбувається з померлим після смерті?
Біблія втішає тих, що втратили своїх близьких і рідних реальною надією. І немає ніде в Біблії жодного свідчення, що змушує нас боятися своїх покійних друзів.
1Фес.4 :13-18
Потішення ми отримуємо з вище наведених текстів?
Ми повинні щось знати щодо померлих — у скорботі мати надію — (надію на що?) — Померлі воскреснуть аналогічно, як воскрес Ісус наш Господь. Перед воскресінням мертвих затрубить в трубу Ангел — Господь зійде з неба, воскреснуть померлі в Христі, живі приєднаються до воскреслих і піднімуться назустріч Господу. Зустріч відбудеться в повітрі. Ми більше ніколи не розлучимося з Господом.
Еккл.9: 5,6
Євр.11:37-40
Деякі праведники страждають. Вони не отримали нагороди за життя, вони не досягнуть ніякого вищого рівня раніше за нас.
Ін.11 :11-14
Ісус каже, що мертві сплять. (Чи довго?)

Стан мертвих

А людина вмирає і розпадається;
відійшов, і де він?
Витікає із озера, а річка спадає та сохне,
так людина ляже і не встане;
до закінчення неба не збудяться люди та не прокинуться зо сну свого. Іов.14 :10-12
Померлий піддається розпаду або повного зникнення, померлий не встане, поки не пройде це небо (або до кінця історії нашої Землі або до другого пришестя Ісуса Христа).
Отже, боятися мертвих не варто, так як мертві сплять і не чують і не бачать нас.
Що ж робити тепер? – Хороше запитання!
Читайте Слово Боже — Біблію і моліться Господу! Нехай Господь благословить Вас!

(Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, )

Стан мертвих - Був рік по чоловікові. Зайшли на кладовище, помолилися, налили покійному чарку..., 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »