Рукоблу́дие что это? — Чи відноситься «рукоблудство»  до категорії гріхів, після яких не можна одружуватися?

Июл 12 • Секс, эротика и интим • 1432 Просмотров • Комментариев к записи Рукоблу́дие что это? — Чи відноситься «рукоблудство»  до категорії гріхів, після яких не можна одружуватися? нет

GD Star Rating
loading...

Ні, цей гріх не заважає тому, щоб людина не могла б одружитися або виходити заміж. Але це серйозний і мерзенний гріх, який дуже поширений навіть і серед віруючих.

Цей гріх, як і будь інший, не висповіданий і не залишений, закриє для людини вхід в Царство Боже.

Цей гріх із тієї серії, що вносять величезні проблеми у ваше сімейне життя і тим більше, чим довше Ви з ним затягуєте залишатися наодинці.

Цей гріх вносить серйозні зміни в розумові здібності людини. Людина сама позбавляє себе благословень Господніх до тих пір, поки він у владі свідомого гріха.

Не любіть світу, ні того, що в світі: хто любить світ, у тому немає любові Отцівської. Бо все, що в світі: похіть плоті, похіть очей і гордість життєва, не від Отця, а від світу. І світ проходить, і його пожадливість, а виконуючий волю Божу перебуває повік. 1Ін.2 :15-17

Утікайте від розпусти всякий гріх, що його чинить людина, є поза тілом, а розпусник грішить проти власного тіла. Чи не знаєте, що тіла ваші суть храм що живе в вас Святого Духа, Якого ви маєте від Бога, і ви не свої? Бо дорого куплені. Отож прославляйте Бога в тілах ваших і в душах ваших, що Божі. 1Кор.6 :18-20

Це гріх від якого потрібно не зволікаючи бігти до Бога, Він Сам закриє двері сатані у Ваше життя.

Є ще дещо, про що хотілося б згадати. Для майбутньої щасливої ​​сім’ї, друзі, пізніше наречений і наречена, а ще пізніше подружжя — повинні бути максимально щирі один з одним. Ця довіра і щирість може будувати як одна сторона,так і інша. Результат приналежності життя Христу приводить людину до цього стану. Бог же призведе у Ваше життя людини, який буде відповідати Вам, зрозуміє Вас, полюбить і буде згоден розділити з Вами може бути і наслідки Ваших колишніх гріхів (про наслідки вирішує Бог).

 

Створити сім’ю це не тільки знести речі на загальну житлову площу. Це принести вантаж колишнього життя, відповідальності за нього і вручити іншому і натомість прийняти (або додати до наявного вантажу та відповідальності) і розділити ще щось. Нехай же після весілля будуть тільки приємні подарунки …

 

(Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, Рукоблу́дие что это )

Рукоблу́дие что это? - Чи відноситься «рукоблудство»  до категорії гріхів, після яких не можна одружуватися?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »