Субота. Чому не має родості при святкуванні цього дня?

Июл 12 • Суббота • 288 Просмотров • Комментариев к записи Субота. Чому не має родості при святкуванні цього дня? нет

GD Star Rating
loading...

Я не бачу краси суботнього дня. Читаю про це. Можу пояснити, як навіщо і чому. А в серці немає ні свята, ні чогось того, про що всі говорять. Мені тяжкий цей день обмеженнями. Я втомлююся від постійного контролю слів, думок та й не виходить це. Мені погано від цього, що засмучую Господа. і як гора з плечей, коли суботу пройшла. на тижні часто ловлю себе в розмові з кимось на тому, що думаю ой, не можна, субота, і зітхаю  згадавши, що вівторок.

Рубрика: субота

Ключ:субота

Я вдячна Богу за Вас і за Ваше прекрасне  щире запитання на адресу нашого сайту. Справа в тому, що сьогодні в суботу відбувається багато чого не так як це задумував Бог. Не дивно, що для багатьох вона стає тягарем, а не втіхою. Але тут є про що молитися, міркувати і можна це виправити. Давайте міркувати таким чином: Бог створив суботу для того, щоб забронювати певний час спілкування одних з одними. Чи цікаво Йому з нами, чи Він «позіхає»? Точно вже не «позіхає»! А чому? Невже ми,правда, такі цікаві та захоплюючі? Зрозуміти це можна на прикладі стосунків мами зі своїм дитям. Чому його лепет, довіра, наївні питання і розмова очі в очі здаються таким важливими і приємними? Вся справа в особистості і любові! Так і з суботою і з нами!

Слава Богу, що ви не лицемірите і маєте страх Божий! Скажіть Господу про це! Моліться про присутність Бога у Вашому житті, особливу силу Духа Святого в суботу, пробудження інтересу до духовного. Просіть Господа навчити святити Його особливо, вказати що Йому приємно …

Робіть суботу святом і для себе: купуйте і готуйте все найулюбленіше і смачне. В якусь із субот поділіться чимось з тим, хто цього дійсно потребує і послухайте слова подяки і підбадьорення.

Не залишайте робити того, що залежить зробити від Вас особисто, навіть якщо Ви певний час нічого не відчуваєте. Бог поміняє Ваші почуття і дасть Вам Свої. Ви ж пам’ятайте, що любов — це не тільки почуття, а й принцип. Це справедливо як для тієї теми про яку говоримо, так і в сім’ї.

(Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, субота,суббота по английски, дни недели, суббота песня, суббота статусы, суббота mp3, суббота фильм, суббота, суббота скачать)

Субота. Чому не має родості при святкуванні цього дня?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »