Бог виголошує вирок змію.

Янв 19 • Толкование Писания • 352 Просмотров • Комментариев к записи Бог виголошує вирок змію. нет

GD Star Rating
loading...

Бог виголошує вирок змію.

Запитує Клавдія
Відповідає Василь Юнак , 01.11.2013
Клавдія пише:
Здрастуйте! У Бут.3 : 14 Бог виголошує вирок змію. Е.Уайт в книзі «Патріархи і пророки» пише: Так як змій став посередником сатани , він повинен був понести Божественне покарання . З прекрасної і надзвичайно красивої істоти він перетворився в одне з найогидніших плазунів … Питання: чому ? Хіба ВІн міг не дозволити сатані скористатися своїм тілом ?Бог виголошує

Вітаю Вас , Сестра Клавдія !
Я не вважаю , що зможу абсолютно відповісти за Бога про мотиви Його дій , тому що » Мої думки — не ваші думки , ні ваші шляхи — шляхи Мої, говорить Господь . Але як небо вище землі , так шляхи Мої вище шляхів ваших , і думки Мої за ваші » (Іс. 55:8-9 ) . Тим не менше, я постараюся відповісти так , як я це розумію .
Є ймовірність того , що тварини взагалі або змій на початку , який був , як написано , » хитріший » всіх інших тварин , все ж мають або мали до гріхопадіння можливість дозволяти або не дозволяти сатані використовувати їх. Ми зараз не можемо судити про те , яким рівнем розуму і волі володіли тоді і навіть володіють сьогодні більш низькі » безсловесні » живі істоти. Тому , є ймовірність , що прокляття змія Богом було відповідним його рівню свідомості.
Але якщо спочатку тварини не володіли здатністю розумного вибору , то все одно я можу знайти виправдання такій дії Бога : у Своїх діях Господь часто досягає кількох цілей одночасно. І в проклятті змія Бог в першу чергу звертався до сатани , який в той момент перебував в змії , і прокляттям змія дав сатані зрозуміти , що війна не тільки продовжується , але й буде мати гарантовану перемогу Бога. Зараз Бог торкнувся » оболонки » сатани , але згодом торкнеться і «голови» його — остаточно вразить його! Також цим Бог показав і сатані і людям , що медіум , посередник між злом і людиною , може бути привабливим , проте Господь здатний розвінчати його.
Змій, який зараз повзає в поросі, залишається нагадуванням того , що залишається від привабливої мішури , пропонованої нам сатаною. І , звичайно ж , це було уроком для Адама і Єви , це була перша руйнівна дія , що представляє деградуючі наслідки гріха. Людина повинна була наочно зрозуміти , що слова Божі «смертю помреш » не безпідставні. Людина повинна була відразу ж отримати «пізнання зла» , і побачити колись блистящого змія тепер плазуючим в поросі . І для людини таке перетворення було б також гарантією того, що обітниця » насіння » все ж виповниться, навіть якщо і поквапиться.
Тобто , на відміну від інших негайних наслідків гріха , таких як в’янення зірваного листя і принесення в жертву ягня за їх гріх , люди отримали явне запевнення в тому , що Слово Бога виповнюється так , як це сказано Богом. Тернина й будяччя будуть пізніше , за воротами раю , а тут, зараз , віра Адама і Єви мала отримати підставу , подібно до того , як віра Мойсея отримала підставу у вигляді жезла,який перетворився на змію, або руки , що вкрилися проказою за пазухою. Тобто , навіть якщо той змій і не був по -справжньому винен, то Бог використовував його як наочний посібник , для зміцнення віри людини в обітниці Бога про порятунок .

Благословень ! Василь Юнак.

Бог виголошує

(Пошукові запити користувачів: Бог виголошує;запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католические; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия)

Бог виголошує вирок змію. , 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »