Божа милість. Деякі люди можуть отримувати менше милості від Бога, а ніж інші?

Янв 14 • Толкование Писания • 273 Просмотров • Комментариев к записи Божа милість. Деякі люди можуть отримувати менше милості від Бога, а ніж інші? нет

GD Star Rating
loading...

Божа милість. Деякі люди можуть отримувати менше милості від Бога, а ніж інші?

Запитує Олександр
Відповідає Наталія Амосенкова , 13.08.2013
У відповідь на ваше запитання : «Шановна Наталія Амосенкова! У вашій відповіді на питання «Проклятий той, хто порушує межу ближнього свого! Від 13.08.2013
є наступні слова: А люди які народилися обмеженими або яких безліч зараз у клініках для душевнохворих — вони нічим не гірші за нас і їх гідність така як і наша , але вони отримали  менше милості за менший і відповідати будуть .
Поясніть, будь ласка, на чому базується Ваше твердження , що деякі люди можуть отримувати менше милості від Бога , ніж інші ? »

Ми всі прийшли в цей світ з різними дарами від нашого Творця : один малює, інший співає, третій відкриває закон, четвертий знає, як втішити і допомогти і теж отримує від цього задоволення, п’ятий пророк … У нас і різне призначення в цьому світі: мав народитися в наш світ той, кого назвали Йоан Хреститель; було також і пророцтво про одного з учнів Христа , що він відкине план Божий щодо свого життя і буде названий «диявол » …
Для кожної людини , яка приходить у світ , у Господа є план , цей план найкращий для конкретної людини і цей план здійсниться якщо людина вибирає служити Господу. У кінцевому результаті цей план приведе людину до життя вічного.
Якщо ж людина вибирає служити іншому панові , то він випадає з Божого плану і в його житті здійснюється план сатани , який веде до вічної смерті в кінцевому результаті.
Тільки 2 можливих варіанти є у людини, і між ними вона  може вибирати:
19. Сьогодні взяв я за свідків проти вас небо й землю, життя та смерть дав я перед вами, благословення та прокляття. І ти вибери життя, щоб жив ти та насіння твоє,20. щоб любити Господа, Бога свого, щоб слухатися голосу Його та щоб линути до Нього, бож Він життя твоє, і довгота днів твоїх, щоб сидіти на цій землі, яку заприсягнув Господь батькам твоїм Авраамові, Ісакові та Якову, дати їм. (Повторення Закону 30:19,20)
Ось деякі місця з Писання , які підтверджують, що Господь планує наше життя , для кожної людини по-різному. Але це не приречення , але велич Бога , Який знає наперед , що ми оберемо . Іноді в нашому житті час милості , іноді суду , є люди , у яких в житті тривалі періоди милості і короткі суду , а є навпаки.
14. Прославляю Тебе, що я дивно утворений! Дивні діла Твої, і душа моя відає вельми про це!
15. І кості мої не сховались від Тебе, бо я вчинений був в укритті, я витканий був у глибинах землі!
16. Мого зародка бачили очі Твої, і до книги Твоєї записані всі мої члени та дні, що в них були вчинені, коли жодного з них не було…
17. Які дорогі мені стали думки Твої, Боже, як побільшилося їх число,
18. перелічую їх, численніші вони від піску! Як пробуджуюся, то я ще з Тобою.(Псалми 138:14-18)
Отож, приступаймо з відвагою до престолу благодаті , щоб отримати милість і знайти благодать для своєчасної допомоги . (Євр.4 : 16) (А що буде якщо не приступимо ?)
… бо милість Твоя над життя . Пс.62 : 4

Я буду йому батьком , і він буде Мені сином ; і якщо він згрішить , Я покараю його
жезлом мужів і ударами синів людських ; Та милість Моя не відхилиться від нього ,
як Я її від Саула , якого Я відкинув перед Тобою . (2Цар.7 : 14,15)
І Господь був із Йосипом ,і до нього милосердя ,та дав йому милість в очах начальника в’язничного. (Бут. 39:21)( а був час , коли для певної мети Господь відняв у Йосипа милість в очах його братів . А ще пізніше милість примножиться і Йосип буде другим після фараона. )
Ти мені щит спасіння Свого, і милість Твоя звеличує мене . Ти чиниш широким мій крок підо мною, і стопи мої не спіткнуться .Жену я своїх ворогів , і повигублюю їх , і не повертаюся , аж поки не винищу їх ; і повигублюю їх потрощу,і не встають і падають під ноги мої . Ти в бою мене підперізуєш силою для війни і погорджуєш усіма передо мною , що на мене ; Ти плечима до мене моїх ворогів , і понищу ненависників .Вони волають , але немає спасителя , — до Господа , і не відповів їм . 2Цар.22 :36 — 42
1. І Йов далі вів мову свою та й сказав:

2. О, коли б я був той, як за місяців давніх, як за днів тих, коли боронив мене Бог,

3. коли над головою моєю світився світильник Його, і при світлі його я ходив в темноті,

4. як був я за днів тих своєї погожої осени, коли Божа милість була над наметом моїм,

5. коли Всемогутній зо мною ще був, а навколо мене мої діти,

6. коли мої кроки купалися в маслі, а скеля оливні струмки біля мене лила!…

7. Коли я виходив до брами при місті, і ставив на площі сидіння своє,

8. як тільки вбачали мене юнаки то ховались, а старші вставали й стояли,

9. зверхники стримували свою мову та клали долоню на уста свої,

10. ховався тоді голос володарів, а їхній язик приліпав їм був до піднебіння…

11. Бо яке ухо чуло про мене, то звало блаженним мене, і яке око бачило, то свідкувало за мене,

12. бо я рятував бідаря, що про поміч кричав, і сироту та безпомічного.

13. Благословення гинучого на мене приходило, а серце вдовиці чинив я співаючим!

14. Зодягавсь я у праведність, і вона зодягала мене, немов плащ та завій було право моє.

15. Очима я був для сліпого, а кривому ногами я був.

16. Бідарям я був батьком, суперечку ж, якої не знав, я досліджував.

17. Й я торощив злочинцеві щелепи, і виривав із зубів його схоплене.

18. І я говорив: Умру я в своєму гнізді, і свої дні я помножу, немов той пісок:

19. для води був відкритий мій корень, а роса зоставалась на вітці моїй…

20. Моя слава була при мені все нова, і в руці моїй лук мій відновлював силу.

21. Мене слухалися й дожидали, і мовчали на раду мою.

22. По слові моїм уже не говорили, і падала мова моя на них краплями.

23. І чекали мене, як дощу, і уста свої відкривали, немов на весінній той дощик…

24. Коли я, бувало, сміявся до них, то не вірили, та світла обличчя мого не гасили.

25. Вибирав я дорогу для них і сидів на чолі, і пробував, немов цар той у війську, коли тішить засмучених він! (Йов 29:1-25)

Наша гідність однаково в очах Господа , як і під час милості так і під час суду . Він нас так само сильно любить. І іноді тільки від Нього залежить піднімемося ми з праху і побачимо добрі дні ,або так з праху будемо перенесені на » лоно Авраамове » .
Як знайти милість ? чи є засоби? 100 % ні, Він же Бог і Йому вирішувати , але є засоби для збільшення ймовірності :
24. Тому, царю, нехай буде до вподоби моя рада тобі, зламай же свої гріхи справедливістю, а свої провини милістю для вбогих, щоб твій мир був довготривалий.(Даниїл 4:24)
Змиріться перед Господом , і Він вас підійме . (Іак.4 : 10)

Один знаменитий професор почав лекцію для 200 осіб, тримаючи в руці банкноту в 100 доларів. Він запитав: «Хто з вас хоче цю купюру ? » Всі підняли руки …
Тоді він сказав : «Я дам цю купюру комусь із вас , але перш , дозвольте мені зробити це …»  Тоді він повністю зім’яв цю купюру. Тоді він запитав ще раз : «хто ще хоче цю купюру ? » Всі продовжували піднімати руки. Він продовжив : «А якщо я зроблю так … » Він кинув купюру на підлогу, почав наступати на неї і розтирати під ногами , потім, він підняв купюру, вже всю брудну і пом’яту, і запитав: « а тепер ? Хто ще хоче цю купюру 100 доларів ? » Всі продовжували піднімати руки.
Тоді професор пояснив , що він хоче цим сказати: «Не важливо , що я роблю з цією купюрою , ви все одно її хочете, тому що , не дивлячись ні на що , вона не втрачає своєї вартості . Так відбувається і з нами. Дуже часто , в нашому житті , нас мнуть , наступають на нас , ми навіть відчуваємо себе нікому не потрібними . Але все це не важливо , ми все одно не втратимо цінність. Брудні чи чисті , зім’яті або випрасувані , худі або товсті , високі або низькі , все це не важливо ! Нічого з цього не змінює нашої цінності … З притчі » 100 доларова купюра »

З повагою – Наташа.

Божа милість

(Пошукові запити користувачів: Божа милість;запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католические; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия)

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »