Луки 16:9, про що йдеться ? Ми можемо товаришувати зі злодіями?

Янв 14 • Толкование Писания • 344 Просмотров • Комментариев к записи Луки 16:9, про що йдеться ? Ми можемо товаришувати зі злодіями? нет

GD Star Rating
loading...

Луки 16:9, про що йдеться ? Ми можемо товаришувати зі злодіями?

Запитує Світлана
Відповідає Олександр Сєрков , 11.07.2013
«І Я вам кажу: Набувайте друзів собі від багатства неправедного, щоб, коли проминеться воно, прийняли вас до вічних осель».(Від Луки 16:9)Луки 16

Світлана , тут не йдеться про дружбу з лиходіями . Читаючи 16р.  з першого вірша , ми бачимо , що Христос звернувся до фарисеїв , які як керівники  Юдейської нації , були в особливому значенні управителями , що стосується істини і благословень , які Бог дарував Своєму обраному народові. Як управителі , керівники Ізраїлю розточувати » блага » небес , довірені їм і вже недалеко був час , коли вони будуть покликані «дати звіт » в своєму управлінні .
Використовуючи цю притчу , Христос не закликав народ поступати невірно , але Він хотів сказати: «Як люди догадливі у своїй справі , аж до шахрайства , будьте ви догадливі у своїй справі » . Ми повинні використовувати матеріальні блага , ввірені нам для просування інтересів нашого Отця в небесах , вживаючи їх на потреби наших ближніх . А багатство , яке ми маємо , хоч матеріальне , хоч духовне , воно не наше , ми повністю залежні від Бога в тому , що маємо. Ось це не своє «багатство» ми і можемо «марнувати» на наших ближніх .

З повагою , Олександр .

Луки 16

(Пошукові запити користувачів: луки 16; запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католические; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия)

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »