Прощення. Як зрозуміти текст Євр.6 :4- 6?

Янв 15 • Толкование Писания • 416 Просмотров • Комментариев к записи Прощення. Як зрозуміти текст Євр.6 :4- 6? нет

GD Star Rating
loading...

Прощення. Як зрозуміти текст Євр.6 :4- 6?

Запитує Олександр
Відповідає Олександр Сєрков , 26.08.2013
Олександр пише: » Здрастуйте. Хочу Вам задати одне питання , на яке довго не можу знайти відповіді. Питання наступне : в якомусь з послань в Новому Завіті Біблії є слова про те , що немає ніякого прощення тому, хто , скуштувавши благодаті Божої , очистившись від гріха , знову починає грішити. Так от , я дуже боюся залишитися без допомоги Бога в цьому світі. І може бути краще не куштувати благодаті Його , щоб із Ним остаточно не розлучитися ?  Адже Він зможе ж мене вибачити з великої милості Своєї. Як бути ?

Олександр , ось текст , який Вас хвилює :
4. Не можна бо тих, що раз просвітились були, і скуштували небесного дару, і стали причасниками Духа Святого,
5. і скуштували доброго Божого Слова та сили майбутнього віку,
6. та й відпали, знов відновляти покаянням, коли вдруге вони розпинають у собі Сина Божого та зневажають.(До Євреїв 6:4-6)
Хочу Вас відразу заспокоїти згідно Ваших слів: » Так ось , я дуже боюся залишитися без допомоги Бога в цьому світі » — цей текст Вас не стосується. Про цих людей сказано , що вони розпинають у собі Сина Божого та зневажають . Ці дії не в минулому , а в сьогоденні і притому в тривалому часі.
Вірші 4-6 мають справу з долею тих , які відпали від Бога. Питання полягає в тому , чи можливо відновити тих , які мали глибокий християнський досвід , але відпали. Чи можуть вони бути відновлені до християнського спілкування знову , і отримати благодать? Це місце було для багатьох джерелом великих труднощів і занепаду духу. Воно , здається , вчить , що ті , які відпали від віри — безповоротно втрачені.
Це не випадок , коли людина намагається повернутися до Бога і для нього неможливо покаяння , але що людина не бажає повернутися до досвіду , від якого вона відпала.
Інтерпретація цього уривка більшою мірою залежить від перекладу. Більш точний переклад цього тексту з мови оригіналу буде таким : «Неможливо оновлювати , в той час як вони продовжують розпинати Сина Божого» . Ті , які відпали , не можуть бути відновлені до тих пір , поки вони продовжують перебувати в нерозкаяному стані і навмисне знову і знову розпинають Христа своїми гріхами і навіть лаються Йому ( виставляють Його на посміховисько — пер. Кузнєцова ) , і все це в дійсному триваючому часі.

З повагою , Олександр .

Прощення

(Пошукові запити користувачів: прощення; запитання-відповіді; вопросы и ответы; ответы на вопросы; відповіді на запитання; христианский ответ; асд; провославные; католические; адвентисты седьмого дня; адвентисти сьомого дня; єхб; хвє; ехб; хве; свидетели Еговы; энциклопедия)

 

Прощення. Як зрозуміти текст Євр.6 :4- 6?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »