Що говорить Бог в пророцтвах , чи буде 3 світова війна. Що написано в пророцтвах про Україну?

Апр 15 • Толкование Писания • 10381 Просмотров • Комментариев к записи Що говорить Бог в пророцтвах , чи буде 3 світова війна. Що написано в пророцтвах про Україну? нет

GD Star Rating
loading...

Що говорить Бог в пророцтвах , чи буде 3 світова війна. Що написано в пророцтвах про Україну?

Запитує Олексій
Відповідає Олександра Ланц , 18.03.2014

Мир вам , Олексій !
Всі пророцтва Біблії стосуються життя тільки світових держав. Тому якщо хтось намагається знайти в ній пророцтва про Україну , Росії, Китай та ін. , то ця людина просто не розуміє сенс існування Біблії. Про всі інші народи ми бачимо такі слова Ісуса :

7. І як про війни почуєте ви, і про воєнні чутки, не лякайтесь, бо статись належить тому. Та це ще не кінець.
8. Бо повстане народ на народ, і царство на царство, будуть землетруси місцями, буде голод. Це початок терпінь породільних. (Від Марка 13:7,8)

Тепер давайте спробуємо розібратися з тим, які світові держави були в історії людства. Тут ми говоримо про ті народи , які якийсь час тримали в своєму підпорядкуванні весь цивілізований світ , диктуючи йому свої правила . Чи можете ви їх перерахувати просто з курсу історії ?

Єгипет
Вавилон і Ассирія
Медо — Персія
Греція
Рим

Саме в такій послідовності. Завоювання цих держав були величезними як в територіальному , так і в соціально – культурному плані.

Так от саме їх долі лежать в основі Біблійних пророцтв , головне з яких знаходиться в книзі пророка Даниїла. Його можна назвати пророцтвом про боввана. Бован дуже цікавий :

голова золота
руки срібні
живіт і стегна мідні
ноги залізні
ступні і пальці на ногах — залізо , змішане з глиною

Даниїл жив у часи вавилонського полону , тобто в той час , коли ізраїльський народ протягом 70 років перебував у полоні у Вавилона , тому дані йому одкровення починаються саме з цієї світової держави . У пророцтві вона названа » золотою головою » ( Дан.2 : 38 )

Далі Бог відкрив Даниїлу той факт , що на зміну » золотий голові» прийде інша світова держава , яка показана в образі » срібних рук». Вивчаючи цю частину пророцтва , ми бачимо , що мається на увазі Медо — Персія (як руки , з’єднані разом , — Мідія і Персія ) .

На зміну цій світовій державі прийшла інша — мідна . Про неї більш докладно йдеться в паралельному пророцтві , де розказано , як Медо — Персія буде розбита Грецією ( Дан.8 :20- 21 )

Не думаю , що нам треба багато і посилено думати , щоб побачити, яка світова імперія мається на увазі під залізними ногами. Звичайно , це Рим . Масштаби її діяльності та тиску на інші народи були більш ніж величезними .

Залишається тільки ідентифікувати , хто мається на увазі під ступнями і пальцями цього істукана? Про це сказано дуже просто і зрозуміло:

» ноги і пальці на ногах частково з глини горшечной , частинно з заліза , то це буде поділене царство , і в ньому буде трохи залізної міці , бо ти бачив залізо , змішане з клейкою глиною . А пальці ніг частинно з заліза , а частинно з глини, так і царство буде частиною міцне , частиною крихке. А що бачив ти залізо , змішане з глиною, то , що вони змішаються через людське насіння, а не будуть прилягати одне з іншим , як залізо не змішується з глиною «( Дан.2 :41 — 43).

Що вам це нагадує? Не європейський союз , який ніяк не може визначитися , як же об’єднатися так, щоб стати єдиною світовою державою ?

Далі в пророцтві ми бачимо , що саме в цей час відбудеться пришестя Спасителя. Але тут явно говориться вже про Друге Його пришестя , бо сказано , що весь істукан буде зруйнований повністю » як прах на літніх токах , а вітер їх розвіяв , і сліду не залишилося від них «( Дан.2 : 35 ), а далі сказано , що ТОЙ , ХТО розбив його , розтрощить і зруйнує взагалі всі царства і встановить СВОЄ ВІЧНЕ ЦАРСТВО .
Истукан

Як бачите , пророцтва Біблії показують нам не деталі доль тих чи інших народів , а основу того , коли нам з вами слід очікувати пришестя Бога і встановлення Його Царства на нашій планеті.

У книзі Даниїла є й інші пророцтва. Якщо те , яке ми тільки що розглядали , стосується більшою мірою політичної складової історичного процесу , то інші показують духовну боротьбу , в якій проходить життя людства. Але навіть це показано на основі все тих же світових держав. Однак тут особливу увагу приділено якомусь » малому рогу » , який бере початок з Римської імперії.

Роль цього малого рога величезна, і я дуже рекомендую вам зайнятися серйозним вивченням того, хто власне мається на увазі під цим дивним і страшним біблійним образом . Адже ми з вами розуміємо , що живемо в останні часи? Пророцтва ж нам дано не для того , щоб задовільняти нашу цікавість , а для того , щоб у нас була можливість не опинитися під чужим прапором , коли Господь Ісус прийде у славі ангелів Своїх .

З повагою , Саша .

Що говорить Бог в пророцтвах , чи буде 3 світова війна. Що написано в пророцтвах про Україну?, 3.4 out of 5 based on 9 ratings

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »