Ікона молитва до неї, чи це порушення Божих Заповідей?

Авг 2 • Закон, грех • 509 Просмотров • Комментариев к записи Ікона молитва до неї, чи це порушення Божих Заповідей? нет

GD Star Rating
loading...

Запитує Дмитро: «Здравствуйте http://www.bible.com.ua/answers/r/28/306491 На це питання дав відповідь протестант православному, воно може відвести маловірних православних в єресь Там говориться про другу заповідь, вона ж тлумачиться в корені невірно ! Святі на іконах — … це не кумири, ці люди ближче всіх дійшли до Христа, ми висловлюємо їм повагу і пошану, а також просимо помолитися за нас до Господа,і молимося ми не дереву, а Святому, який на небесах і Святі не власними силами стали Святими,а з Божої милості! Прошу, опублікуйте »

Доброго вам часу доби, Дмитре!
Якщо ви просите святих на іконах помолитисяза вас Господу, ви порушуєте першу заповідь. (Вих.20 :2-3), яка однозначно встановлює необхідність молитовного спілкування тільки з Всемогутнім і так, щоб ніхто і ніщо не стояло між молільником і Богом, тому що як тільки щось чи хтось там виявляється, це починає затьмарювати собою Творця.
Жодна людина, навіть кращий з кращих, не може бути посередником між Богом і грішною людиною. Посередник між вами і Богом для неї — тільки Ісус Христос. Все інше образливо для Всемогутнього і люблячого вас Бога.

1Тим.2: 5

Рим.8: 34

1Ів.2: 1

Ви ж читаєте Біблію? Хто в ній названо Спасителем? Ось тільки Він і рятує. І не треба ображати Його Всемогутність і Його голгофським жертву, звертаючись за порятунком до когось ще. Біблія вчить віруючих приходити тільки до Нього:

Мт.11: 28

До речі, ви абсолютно праві, стверджуючи, що святі не власними силами стали святими, але тільки з волі Божої. Проблема лише в тому, що ортодоксальна традиція називає святими тільки тих, хто став дуже хорошим, а Біблія називає святими всіх, хто увірував в Ісуса як свого Спасителя. Утермінології Біблії, ви, якщо так віруєте, теж будете називатися святим. Ризикніть відкрити послання апостолів і прочитати їх одне за іншим, ретельно підкреслюючи слово «святий» і вчитуючись у пропозиції, вяких воно стоїть.Біблія сама все скаже вам.

З любов’ю в Господі, Богові Вседержителі,
Саша.

(Посетители сайта также ищут: христианство вопрос ответ, ответы на вопросы, вопросы и ответы, вопросы по библии, асд, адвентисты, православные, католики, баптисты, христиане веры евангельской, библия, ікона твір української мови, ікона казанської божої матері, ікона це, іконографія, твір ікона, усний докладний переказ тексту ікона, усний переказ ікона, ікона волинської богоматері )

 

Ікона молитва до неї, чи це порушення Божих Заповідей?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Духовный-маяк группа ВКДорогие друзья! Если Вы хотите принять участие в распространении Благой Вести о скором пришествии нашего Господа. Просим рассказать о нашем сайте Вашим друзьям с помощью кнопок соцсетей. Благодарим Вас!

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

« »